Μηνιαία συνδρομή

Η μηνιαία συνδρομή σας ξεκινά όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Υποβολή και Check Out στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Θα χρεώνεστε κάθε 30 ημέρες για το ποσό της μηνιαίας συνδρομής μας. Έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους τίτλους μας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων του Wetube Club,

Δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή.

Ο λογαριασμός σας στο Wetube Club,

Θα εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό στο Wetube Club για να έχετε πρόσβαση στις ταινίες και στον λογαριασμό σας για να δείτε το τιμολόγιο χρέωσής σας και να ενημερώσετε το προφίλ και τα στοιχεία χρέωσής σας.

Πληρωμές ανά προβολή ενοικίασης ταινιών

Η ενοικίαση ταινίας ξεκινά όταν κάνετε κλικ στο κουμπί “Υποβολή και αναχώρηση” κατά τη διαδικασία εγγραφής. Από εκείνη τη στιγμή έχετε ένα παράθυρο προβολής 3 ημερών για να δείτε τον τίτλο που μόλις νοικιάσατε, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε εντός της περιόδου ενοικίασης 3 ημερών.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων του Wetube Club

Εάν αγοράσετε μια ενοικίαση και δεν μπορείτε να δείτε τον επιλεγμένο τίτλο, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη πελατών. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημά σας. Εάν δεν μπορούμε να το πράξουμε, θα σας επιστρέψουμε την αγορά σας.

Ο λογαριασμός σας στο Wetube Club

Θα εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό στο Wetube Club για να έχετε πρόσβαση στην ενοικίασή σας και στον λογαριασμό σας για να δείτε το τιμολόγιο χρέωσής σας, μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ή να μην κάνετε τίποτα για να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας για εύκολη πρόσβαση, εάν επιλέγετε να νοικιάσετε έναν άλλο τίτλο στο μέλλον, η επιλογή είναι δική σας.