Παρακολουθήστε στην τηλεόρασή σας | Συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και συσκευές:
Το Roku, το Apple TV, το Amazon Fire TV και το Android TV είναι ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το WeTube  στην τηλεόρασή σας. Σύντομα διαθέσιμο
Απλώς αναζητήστε το WeTube στην ενότητα εφαρμογών, κάντε λήψη και ξεκινήστε να παρακολουθείτε, εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στον ιστότοπο του WeTube μπορείτε να συνδεθείτε με τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Android Mobile Devices

  • Android Tablet και η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμα για λήψη στο Google Play Store, απλώς αναζητήστε το WeTube Club, κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και ξεκινήστε να παρακολουθείτε. Εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στον ιστότοπο του WeTube, μπορείτε να συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Wetube Club app

 

Για άλλα smartphone, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας wetube.club  στο τηλέφωνό σας και να αρχίσετε να παρακολουθείτε οπουδήποτε, ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις δεδομένων.

Παρακολουθήστε σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές:

Το WeTube λειτουργεί στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας.