Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής

Viewed 321 Times 0 Comments

Συνδρομή
Η συνδρομή σας ξεκινά όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Υποβολή και Check Out στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Θα χρεώνεστε μετά το τέλος της περιόδου της συνδρομής σας ανάλογα με το πλάνο που έχετε επιλέξει. Έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους τίτλους μας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων του WeTube, δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή.

Ο λογαριασμός σας στο WeTube, θα εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό στο WeTube για να έχετε πρόσβαση στις ταινίες και στον λογαριασμό σας για να δείτε το τιμολόγιο χρέωσής σας και να ενημερώσετε το προφίλ και τα στοιχεία χρέωσής σας.

Πληρωμές ανά προβολή ενοικίασης ταινιών
Η ενοικίαση ταινίας ξεκινά όταν κάνετε κλικ στο κουμπί “Υποβολή και αναχώρηση” κατά τη διαδικασία εγγραφής. Από εκείνη τη στιγμή έχετε προθεσμία προβολής 3 ημερών για να παρακολουθήσετε τον τίτλο που μόλις νοικιάσατε, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε εντός της περιόδου ενοικίασης 3 ημερών.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων του WeTube, εάν αγοράσετε μια ενοικίαση και δεν μπορείτε να δείτε τον τίτλο που έχετε επιλέξει, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη πελατών. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημά σας. Εάν δεν μπορούμε να το πράξουμε, θα σας επιστρέψουμε την αγορά σας.

Ο λογαριασμός σας στο WeTube, θα εγγραφείτε για έναν λογαριασμό στο WeTube για να έχετε πρόσβαση στην ενοικίασή σας και στον λογαριασμό σας για να δείτε το τιμολόγιο χρέωσής σας, μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας όποτε επιλέξετε ή να μην κάνετε τίποτα για να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας για εύκολη πρόσβαση, εάν επιλέγετε να νοικιάσετε έναν άλλο τίτλο στο μέλλον, η επιλογή είναι δική σας.

Was this answer helpful ? Yes (0) / No (0)