Το περιεχόμενο είναι δωρεάν, εσείς χρεώνεστε μόνο για την χρήση του site. Παρακάτω δείτε πως γίνετε και πως δεν θα (ζημιώσετε):

  • Υπάρχουν αυτή την στιγμή 3 πλάνα συνδρομής με 30, 15, και 7 ημέρες, αξίας  2,5€ 1.5€ και 1€  αντίστοιχα.
  • Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, όποιο θέλετε με μια χρέωση 0.80€ για τρεις ημέρες.
  • Στο επάνω μέρος του site είναι το πορτοφόλι του κάθε χρήστη όπου αυτόματα συγκεντρώνονται χρήματα από την θέαση των βίντεο. Δηλ. έχετε πληρώσει 1.5€ για την χρήση της πλατφόρμας  για 15 ημέρες. Στο διάστημα αυτό έχετε δει 50 ταινίες 50Χ0.2€= 1€ κέρδος στο πορτοφόλι σας. Στην επόμενη ανανέωση εξαργυρώνετε αυτό το ποσό και χρεώνεστε την διαφορά της  ανανέωσης. Δηλ. ήδη έχετε 1€ στο πορτοφόλι σας και σας λείπει το 0.5€ αγοράστε το μέσω του PayPal ή με την κάρτα σας και εξαργυρώστε το για την ανανέωση. Τελικά η επόμενη ανανέωση, σας κόστισε μόνο 0.5€. Είναι υπερβολικό; Δεν νομίζω!!

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες για να μπορούμε όλοι μας να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες όποτε θέλουμε χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Γι΄αυτό και δεν επιλέξαμε αυτή την οδό, διαφημιστικά μηνύματα και ότι άλλο υπάρχει στην αγορά για την δημιουργία εσόδων. Άλλωστε όπως και σε όλα τα Club τα μέλη συντηρούν τα έξοδα του Club με την συνδρομή τους και απολαμβάνουν τον καφέ τους δωρεάν!

Επίσης υπάρχουν και βίντεο που είναι δωρεάν και δεν απαιτούν κάποια χρέωση για την προβολή τους. Εξερευνήστε στις κατηγορίες του site και απολαύστε ντοκιμαντέρ, ταινίες, αφιερώματα κ.τ.λ.π χωρίς χρέωση.

Αν πάλι έχετε ερωτήσεις είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε, αρκεί να μας στείλετε την ερώτησή σας στο e-mail: info@wetube.eu απαντούμε πάντα!

Ευχαριστούμε

wetube club