Καλώς ορίσατε στο Κέντρο Υποστήριξης

Για να βελτιώσουμε τα αιτήματα υποστήριξης και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, χρησιμοποιούμε ένα σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης.

Σε κάθε αίτημα υποστήριξης εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός εισιτηρίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την πρόοδο και τις απαντήσεις στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα άμεσο email στη διεύθυνση admin@wetube.eu

Για δική σας αναφορά παρέχουμε πλήρη αρχεία και ιστορικό όλων των αιτημάτων υποστήριξής σας. Απαιτείται έγκυρη διεύθυνση email για την υποβολή εισιτηρίου.

 

 • 1. Τεχνικές ερωτήσεις
 • 2. Κερδίστε από το κανάλι σας
Expand All | Collapse All
 • 1. Πώς μπορώ να κάνω ζωντανή μετάδοση;
   

  Είναι πραγματικά πολύ απλό. Εάν το email του λογαριασμού σας έχει επαληθευτεί, θα πρέπει να δείτε ένα κόκκινο κουμπί Live στο επάνω μέρος.

   

  Κάντε κλικ στο κουμπί Live και θα σας μεταφέρει στον Πίνακα ελέγχου για ζωντανή μετάδοση.

  Θα χρειαστείτε τα δυο κλειδιά από τα δυο πεδία κάτω αριστερά, την διεύθυνση URL για τον σέρβερ rtmp, και το κλειδί για την ροή. Η περιοχή στα δεξιά με την κόκκινη γραμμή είναι ο τίτλος της ροής σας και  μπορείτε να δώσατε μια περιγραφή στο πεδίο για την περιγραφή.

  Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το "Listed Transmission" Εναλλαγή του ρυθμιστικού σε πράσινο αλλιώς η ζωντανή ροή σας δεν θα εμφανίζεται στην Αρχική σελίδα.

  Κάντε κλικ στην αποθήκευση ροής και είστε έτοιμοι να μεταδώσετε ζωντανά με το λογισμικό μετάδοσης.

  Επίσης, ένα σημαντικό πράγμα είναι ότι ο ρυθμός μετάδοσης bit πρέπει να ρυθμιστεί οπουδήποτε μεταξύ 800kbs και 2000kbs για καλύτερη εμπειρία.
  Κάντε κλικ στο Έξοδος και αλλάξτε τη "Λειτουργία εξόδου" στο επάνω μέρος σε "Για προχωρημένους" και όπου λέει "Κλειδί" ρυθμίστε το σε 2.

  Κάντε κλικ στο Apply και κάντε κλικ στο OK.

  Was this answer helpful ? Yes(0) / No(0)
  Viewed 12 Times